Profiel

Onze missie

Wij streven ernaar om de toonaangevende gespecialiseerde leverancier te
zijn op het gebied van onderhoudsservices van een uitgebreid gamma aan diensten voor de olie-, gas-, raffinage-, petrochemische en andere zware industrieën.

Onze visie

 Wij laten ons bedrijf groeien door samenwerking met onze klanten en medewerkers en kunnen daardoor uitzonderlijke resultaten leveren.

Technologieën en innovaties

CR Asia is opgericht in 1991 in Singapore en heeft daarnaast vestigingen in Thailand, Maleisië en India. Wij verbinden projecten in de regio aan lokale agenten.

Wij hebben in ruim twintig jaar een goede reputatie opgebouwd door klanten op maat gemaakte betrouwbare, veilige oplossingen te bieden op een kostenefficiënte manier, middels de nieuwste technologieën en innovaties. Daarnaast geven onze zusterbedrijven Mourik International en Anabeeb ons technische en operationele ondersteuning.  

Activiteiten

Wij verlenen diensten op het gebied van offshore, shutdown, mechanische werkzaamheden, industriële reiniging en catalyst handling, en hebben een bewezen track record van succesvolle projecten. We investeren voortdurend in nieuwe apparatuur om voorop te blijven in de markt en gaan daarbij   klantgericht te werk. 

Wij hechten veel belang aan de veiligheid van onze medewerkers en diegenen die op een of andere manier met onze werkzaamheden te maken hebben. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen is een van onze prioriteiten.