Mensen maken Mourik

Multidisciplinair dienstverlener in de industrie

Mourik & Infra

Mourik in België

Mourik & Infra

Mourik & Infra

Mourik levert oplossingen voor bijna al uw infrastructurele projecten, we zorgen ervoor dat u droge voeten houdt en dat u zich snel en veilig van A naar B kunt bewegen.

Meer over infra

Mourik & Industrie

Mourik & Industrie

De petrochemische sector stelt hoge eisen aan installatie beschikbaarheid, efficiency en veiligheid. Mourik is hiervoor wereldwijd uw betrouwbare partner.

Meer over Industrie

Mourik in België

Mourik in België
Mourik in België is een solide partner die dankzij een ruim pakket aan gespecialiseerde diensten, uitstekend gepositioneerd is om totaaloplossingen te bieden aan haar klanten.
Meer over Mourik in België

Werken bij Mourik

Werken bij Mourik

Beter af bij Mourik! Werk je bij Mourik, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf. Mourik is een van de grootste zelfstandige familiebedrijven met ruim 2.000 medewerkers. 

Namens iedereen: welkom!

Bekijk onze 159 vacatures

Projecten

Waterzuiveringsinstallatie bij Van der Velden
Waterzuiveringsinstallatie bij Van der Velden Bedrijf: Mourik Industry
Opdrachtgever: Van der Velden Rioleringsbeheer
Onderhoudsstop op Shell Moerdijk
Onderhoudsstop op Shell Moerdijk Bedrijf: Mourik Industry
Opdrachtgever: Shell Moerdijk
Reinigingsopdracht voor MCO-team
Reinigingsopdracht voor MCO-team Bedrijf: MCO-Team
Opdrachtgever: OIE AG Biomasseheizkraftwerk

Innovatie

Innovatie

Samenwerking, creativiteit, kennis en ervaring leiden tot vernieuwende oplossingen. Wij onderzoeken deze kansen en maken ze succesvol  voor Mourik.

Meer over innovatie

Safety@Mourik

Safety@Mourik

Werken zonder schade aan mensen, middelen, omgeving of milieu: dat is ons doel. Het veiligheidsbeleid van Mourik is een integraal onderdeel van ons MVO beleid.

Meer over veiligheid

MVO

MVO

De zorg voor onze mensen staat bovenaan! Met een focus op de lange termijn voor continuïteit en een duurzaam rendement werken wij aan een duurzame leefomgeving.

Meer over MVO
Werken bij Mourik

Wie zegt mij dat ik beter af ben bij Mourik?

Denk je aan een nieuwe baan in de infra of industry of in België in de bouw, milieusanering of industriële dienstverlening? Waar kijk je dan naar? Bij Mourik zeggen we: “Praat gewoon met de mensen die bij Mourik werken.” Vraag ze naar hun ervaringen en het vertrouwen dat je krijgt bij Mourik. Over de ruimte die er is voor jouw vakmanschap en ondernemerschap. Je toekomstige collega’s staan voor je klaar

Bekijk onze vacatures
Home